Is diabetes type II een chronische ziekte? – NaturalSlim Europe

We have moved our distribution center to Madrid. Shipments to all of Europe in 3-6 working days.

Is diabetes type II een chronische ziekte?

Wat is diabetes?

Diabetes is een ziekte waarbij het lichaam te hoge glucosewaarden aanhoudt. Een te hoog glucoseniveau schaadt de stofwisseling en de gezondheid.

Niemand is zieker dan een diabetespatiënt:

  • Hartaanvallen
  • Verlies van gezichtsvermogen
  • Dialysebehandelingen
  • Overgewicht of obesitas
  • Impotentie
  • Twee soorten diabetes 


Er zijn twee soorten diabetes: type I diabetes en type II diabetes. Diabetes type II is de meest voorkomende vorm van diabetes. 90% van de diabetici heeft diabetes type II.

Diabetes type I

Diabetes type I is een erfelijke vorm van diabetes en komt veel minder vaak voor. De persoon wordt geboren met een alvleesklier die eenvoudigweg geen insuline produceert. Daarom moeten type I diabetici de rest van hun leven meerdere keren per dag insuline spuiten.

Diabetes type II

Dit is een vorm van diabetes die op volwassen leeftijd begint.

Is diabetes type II een genetische ziekte?

De indruk bestaat dat diabetes type II een erfelijke ziekte is en dat erfelijke factoren diabetes veroorzaken. Dit neemt de eigen verantwoordelijkheid weg. Volgens deze deskundigen is het hebben van diabetes type II niets meer dan pech.

Maar de ervaring van Frank Suarez is anders. Volgens hem is diabetes niets meer dan het onvermogen van het lichaam om suiker en geraffineerde koolhydraten te verwerken. Frank Suarez heeft uit eerste hand gezien dat als mensen met diabetes type II hun inname van suiker en geraffineerde koolhydraten verminderen, ze hun diabetes onder controle krijgen.

Zelfs diabetes type I kan grotendeels onder controle worden gehouden door de inname van suiker en geraffineerde koolhydraten te verminderen.

Waarom is de oplossing zo eenvoudig? Zijn er gevestigde belangen die niet willen dat diabetes onder controle wordt gehouden? Wil je weten hoe je kunt beginnen met het verbeteren van je energieniveau en je gezondheid? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Wil je weten hoe jij kan beginnen aan het verbeteren van jouw energieniveau en gezondheid? Neem dan contact op met een van onze consultants.