We have moved our distribution center to Madrid. Shipments to all of Europe in 3-6 working days.

Hoe weet je of je last hebt van stress?

Wil je beter slapen en genieten van een optimale gezondheid? 

 

Frank Suarez heeft door de jaren heen een cruciale indicator ontrafeld voor het beoordelen van gezondheidsverbetering of -verslechtering: slaapkwaliteit.

De relatie tussen slaapkwaliteit en gezondheid is onmiskenbaar. Als we erin slagen om beter te slapen, verbetert onze gezondheid meestal, terwijl een gebrek aan rustgevende slaap negatieve gevolgen kan hebben voor ons welzijn.

Het belang van slaap

Slaap is een fundamentele pijler van een gezond leven. Tijdens de slaap, vooral de REM-slaap, herstelt en verjongt ons lichaam. De REM-slaap is de diepste en meest cruciale fase van de slaap, waarin het herstel optimaal is.

De fasen van de slaap verkennen

Slaap bestaat uit verschillende fases, waarvan de REM-slaap de diepste en meest heilzame is. Het bereiken van deze fase is essentieel voor optimale rust. Veel mensen hebben echter moeite om deze fase te bereiken door de stress die ze overdag hebben opgebouwd. Een teveel aan cortisol belet de REM-slaap. 

De weg naar diepe slaap

Gelukkig zijn er effectieve manieren om de slaapkwaliteit te verbeteren en deze herstellende fases te bereiken. Een van de belangrijkste aspecten is het kalmeren van het zenuwstelsel. Daarnaast kan een gebrek aan essentiële voedingsstoffen zoals vitamine D en vitamine B3 ook een negatieve invloed hebben op de REM-fase.

Profiteer van de kennis van experts

Je kunt de kans niet voorbij laten gaan om je kennis over slaap en gezondheid te verrijken met de lessen van een expert als Frank Suarez. Zijn onderzoek en ervaring voorzien je van praktische hulpmiddelen en advies om je relatie met slaap en daarmee je algehele welzijn te transformeren.

Kortom, de weg naar een betere gezondheid loopt ongetwijfeld via kwaliteitsslaap. Leer van het advies van Frank Suárez en ontdek hoe je je gezondheid een boost kunt geven door dieper en rustiger te slapen. Je welzijn zal je er dankbaar voor zijn, dus aarzel niet om jezelf onder te dompelen in deze waardevolle kennis!

Lichaamsbeweging en stress

Lichte lichaamsbeweging gedurende 30 tot 45 minuten elimineert grote hoeveelheden cortisol via de lever. De ideale vormen van lichte lichaamsbeweging zijn wandelen en zwemmen. 

Lichte lichaamsbeweging kan de sterke staat van alertheid en stress in het lichaam verminderen. 

Als je het moeilijk hebt om na een stressvolle dag in slaap te vallen, dan kan je het best lichte lichaamsbeweging doen voordat je naar bed gaat.

Heb je vragen over jouw metabolisme, de informatie in deze nieuwsbrief of wat dan ook, dan kan je onze consultants altijd bellen. Onze consultants staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.